Tina & David - Nyboder & Jazz på vandet

Tina og David blev gift d. 11 August i København, og jeg havde fornøjelsen af at stå for bryllupsfotografering på deres fantastiske dag! Jeg havde min ven og kollega Brian Nonbo med som videograf, så vi kunne få alle aspekter af dagen foreviget. Vi var med fra starten til forberedelser hos både David og Tina. Dette var muligt, da de havde lejet en lille hyggelig AirBNB få hundrede meter fra deres egen lejlighed. Her gjorde David og hans bror sig klar og hang ud inden brylluppet. Det er altid en fornøjelse at være med til forberedelserne, og fange alle de forskellige stemninger og følelser, som hersker.
Efter vielsen i Holmens kirke var vi på Kanalrundfart. Mens et live jazz-band spillede bagerst i båden og champagnen blev åbnet, sejlede vi rundt i Københavns kanaler. Efter en times tid ankom vi til Nordre Toldbod, hvor reception og fest skulle holdes. Portrætbillederne blev skudt omkring Nyboder og på Store Kongensgade, da Tina og David havde ønsket lidt rå urbane billeder. Under middagen sneg vi os ud for at skyde lidt billeder i skumringen nede ved Langelinie Pavillionen.
Alt i alt var det en fantastisk dag hvor tingene forløb fuldstændigt efter planen, og alt sluttede af med et brag af en dansefest.
Såfremt I ønsker at hyre en videograf til jeres bryllup, vil jeg helt klart anbefale jer Brian. Vi tilbyder også rabat hvis I hyrer os som et team
I kan se Brians film efter billederne samt læse mere om hans arbejde på Timeless Films.

Hvis I kunne lide denne fortælling, og er interesseret i bryllupsfotografering i København eller resten af landet, så send en besked eller giv et kald!
I kan også se tjekke Julie & Thomas smukke københavnerfortælling.