Helene & Thorsten - Slotsbryllup på Fyn

Helene & Thorsten kontaktede mig i start 2017, for at høre om jeg ville være bryllupsfotograf for dem ved deres bryllup på Valdemar slot på Fyn. Vi mødtes på en café i København for at snakke detaljer, og da de viste mig billeder fra Valdemar Slot var jeg solgt. De fortalte mig også at det vigtigste for dem var de naturlige portrætter, og fotojournalistiske billeder af de pludselige spontane øjeblikke der opstår mellem gæsterne.

På selve bryllupsdagen ankom jeg tidligt for at fotografere forberedelserne og fange stemningen op til selve ceremonien. Valdemar Slot er til dagligt et museum og lokalerne ligner noget der er taget ud af et eventyr. Helene gjorde sig klar i et smukt værelse med fantastisk lysindfald.
Selve bryllupsceremonien forgik på trapperne foran indgangen, under en stor håndlavet blomsterport. Efter vielsen var færdig og bryllupskagen skåret, sneg vi os væk for at tage portrætter. Området omkring slottet var fantastisk varieret, og vi kunne nå portrætter både ved havet og i haven omkring slottet.
Resten af dagen gik fuldstændigt efter planen – der blev grædt og grint under talerne, og det hele sluttede med et brag af en fest.
Man ved at det har været en god dag når en gæsterne bruger slips som pandebånd og fyrer den af på dansegulvet!

Så hvis I har brug for en dygtig bryllupsfotograf på Fyn, så sig endelig til, jeg tager gerne turen.

“Vi var så glade for at vi valgte Anton som vores fotograf.
Hverken mig eller min mand er fotogene eller gode til at posere, men Anton fik os til at leje med og fangede alle de øjeblikke hvor vi grinte og smilte naturligt.
Hans billeder viser hvor glade vi var/er og det er mere end de fleste fotografer kan.
Vi ville vælge ham igen!” – Helene & Thorsten
— Helene & Thorsten

Her får I et udsnit af billederne fra dagen!

Hvis I holder et bybryllup, kan I også tage et kig på Tina & David eller Julie & Thomas smukke bryllupsfortællinger.