Julie & Thomas – Urbant Københavnerbryllup

Julie og Thomas blev gift d. 15 September, og jeg havde fornøjelsen af at være deres bryllupsfotograf her i København! Jeg blev også ledsaget af min ven og kollega Jens-Christian, som lavede en film fra dagen. Du kan se videoen i bunden af indlægget.

Bryllupsceremonien fandt sted på OBV Studios; en smuk gammel industriel bygning i København SV. Hunden Abby var ringbærer, en ivrig en af slagsen. Efter ceremonien tog vi en gåtur gennem Københavns gader for at tage portrætter. Vi startede ved Christiansborg og gik gennem de farverige gader mod Ørstedsparken, hvor vi sluttede shootet.

Efter portrætterne afholdte Julie & Thomas en traditionel asiatisk teceremoni, hvor de serverede te for de nærmeste ældre familiemedlemmer.

Efter en smuk middag med fantastiske taler dansede Julie og Thomas brudevals i en cirkel af venner og stjernekastere.
Festen efter brudevalsen var en af de vildeste, jeg har haft fornøjelsen af at dokumentere. Den bød på vilde moves og endda en brudgom-på-brud lap-dance!

Det er bryllupper som dette der gør det så fedt at være bryllupsfotograf i København.

Det var en absolut fornøjelse at have Anton med på vores bryllupsdag den 15. september 2018. Han er, udover at være et meget imødekommende og sympatisk menneske, en fantastisk dygtig, engageret og professionel fotograf, som i den grad evner at fange dagens højdepunkter. Han formår virkelig at bringe liv og varme ind i sit arbejde – i alle dets facetter. Han får derfor vores varmeste anbefaling.
— Julie & Thomas

Her er et lille uddrag af billederne fra brylluppet:

Nedenfor kan I se Jens-Christians flotte video fra dagen.