F.A.Q

HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI?

Jeg tror 100% på "kvalitet frem for kvantitet", og jeg lover aldrig et forudbestemt antal billeder. Jeg udvælger og redigerer alle de billeder, som jeg synes har høj kvalitet og som bidrager til historien.


HVOR HURTIGT FÅR VI BILLEDERNE?

Jeg leverer alle billederne i et online-galleri senest 6 uger efter jeres bryllupsdag. Billederne leveres i fuld opløsning og er velegnede til meget store prints. Jeg sender desuden et sneak peek med 10 billeder få dage efter jeres bryllup.


SKAL VI BETALE FOR TRANSPORT?

Transport i København og omegn er inkluderet i prisen. Uden for disse områder tager jeg normale kørepenge.


ER BILLEDERNE VI FÅR REDIGEREDE?

Jeg afleverer KUN redigerede billeder, og jeg afleverer alle billederne i både en sort/hvid og en farve version. Jeg er før blevet spurgt, om man kan få de resterende billeder uredigeret, eller om man kan få RAW filerne. Det kan man ikke (man spørger jo heller ikke kokken, om man må se alle de ingredienser, der ikke kom med i retten ;-))


VI SKAL GIFTES I UDLANDET, ER DET ET PROBLEM?

Tværtimod. Jeg ELSKER at rejse. Hvis I skal giftes I udlandet, er det derfor muligt, at I kan få mig med som jeres fotograf ganske gratis. I så fald skal I blot sørge for at dække mine omkostninger. Når det så er sagt, snakker vi udland udland, og ikke andre Skandinaviske lande.


VI HOLDER BRYLLUP UDEN FOR HØJ-SÆSON, FÅR VI RABAT?

I perioden November-April fotograferer jeg bryllupper til 15% nedsat pris.